Palvelut

Yritys

Kiinteistönvälitys Kortelainen Oy

Kiinteistönvälitys Kortelainen Oy on vuonna 1992 perustettu ahkeraan perheyrittäjyyteen perustuva täyden palvelun kiinteistönvälitysliike.
Toimialueemme on Ylä-Savo (Iisalmi, Keitele, Kiuruvesi, Lapinlahti, Pielavesi, Rautavaara, Sonkajärvi, Varpaisjärvi, Vieremä) ja Pyhäjärven kaupunki sekä tapauskohtaisesti myös muilla paikkakunnilla.

Tervetuloa Kortelaiselle!

Savonkatu 15, 74100 IISALMI
Puh. 050 322 8770
Sähköposti: LKV (a) kortelainen.fi ja etunimi.sukunimi (a) kortelainen.fi

Toimistomme on avoinna arkisin klo 9.00 – 17.00

Esittelyt suoritamme yksityisesittelynä.

Ota reilusti yhteyttä, teitä palvelevat

Asuntojen vuokraus
Joonas Kortelainen, 0440 579 600

Kiinteistönvälitys
Petri Kortelainen, 0500 579 640
Jarkko Kallio, 0500 579 091
Sirpa Hilli, 050 5543 557

Olemme Suomen Kiinteistövälittäjäliiton jäsenyritys.

Meidät löydät myös Facebookista

Tervetuloa iloisille kaupoille!

Tietosuojaseloste

Ota yhteyttä

Myynti

Myynti

Tuhannet tekemämme kaupat antavat varmuutta ja asiantuntemusta asunto- ja kiinteistökauppojen hoitamisessa.

Toimimme pääsääntöisesti Iisalmen, Kiuruveden ja Pyhäjärven kaupunkien alueella sekä Lapinlahden, Varpaisjärven, Rautavaaran, Vieremän, Pielaveden ja Keiteleen kuntien alueella.

Tapauskohtaisesti myymme kohteita myös muilta alueilta. Tunnemme alueemme hintatason ja annamme aina realistisen hinta-arvion. Markkinoimme myytävänä olevia asuntoja ja kiinteistöjä internetissä (www.kortelainen.fi ja www.etuovi.com), näyttävin lehti-ilmoituksin sekä näyteikkunassamme Iisalmessa.

Suoritamme esittelyt henkilökohtaisina esittelyinä, jolloin kotisi yksityisyys säilyy paremmin ja esittelytilanne on luontevampi myös ostavan asiakkaan kannalta katsottuna.

Neuvottelemme ja päätämme kaupat muistaen, että onnistuneessa kaupassa on aina kaksi osapuolta – ostaja ja myyjä – ja täytämme kummankin tarpeet.

Laadimme kauppakirjat huolella ja panostamme kiireettömään kaupantekotilaisuuteen, jolloin sekä ostaja että myyjä tietävät jo ennen kauppakirjan allekirjoittamista, mitä tekevät.

Opastamme kaupan osapuolia myös kaupanteon jälkeen.

Ota yhteyttä Vinkit onnistuneeseen asuntokauppaan

Asuntojen vuokraus

Asuntojen vuokraus

Vuokrausvälityspalvelumme vuokranantajille

Olemme saaneet hyvää palautetta vuokrausvälityspalvelustamme. Tunnemme paikallisen hintatason, jonka perusteella määritämme yhdessä kanssasi asunnollesi oikean vuokratason. Markkinoimme asuntoasi internetissä, näyteikkunassamme ja tarvittaessa myös lehdissä. Suoritamme asuntosi esittelyt paikanpäällä vuokralaisehdokkaille. Tarkistamme vuokralaisehdokkaiden luottotiedot sekä teemme muut mahdollisesti tarvittavat taustaselvitykset. Esittelemme vuokralaisehdokkaat ja sinä teet valintapäätöksen. Laadimme huolella vuokrasopimukset sekä varmistamme riittävät vuokravakuudet. Autamme sinua tarvittaessa vuokrasuhteeseen liittyvissä asioissa myös vuokrasopimuksen voimassaoloaikana.

Vuokraamme myös liiketiloja >

Välityspalkkio on verotuksessa vähennyskelpoinen pääomatuloista!
Perimme palkkion vain solmituista vuokrasopimuksista.

Vuokrausvälityspalvelumme vuokralaisille

Ammattitaitoinen ja joustava palvelumme auttaa sinua löytämään itsellesi sopivan kodin vaivattomasti. Löydät vuokrattavat kohteemme helposti internet-sivuiltamme tai näyteikkunastamme. Esittelemme sopivat asunnot tai liiketilat sinulle henkilökohtaisesti. Laadimme huolella vuokrasopimukset ja opastamme sinua vuokrasuhteeseen liittyvissä asioissa. Toimimme tarvittaessa sinun ja vuokranantajan välisenä linkkinä vuokrakauden aikana. Solmimalla kanssamme toimeksiantosopimuksen vuokra-asunnon etsimisestä sinulle ilmoitetaan uusista vuokrattavista asunnoista heti, kun ne tulevat vuokrattavaksi.

Vuokralaisen linkit

Ota yhteyttä

Liiketilat

Liiketilat

Olemme vuosien saatossa myyneet ja vuokranneet kymmeniä tuhansia neliöitä liiketiloja

Tunnemme paikallisen hintatason, jonka perusteella määritämme yhdessä kanssasi liiketilallesi oikean hinnan ja vuokratason.

Markkinoimme liiketiloja internetissä (www.kortelainen.fi ja iisalmi.toimitilapalvelut.fi), näyttävin lehti-ilmoituksin sekä näyteikkunassamme Iisalmessa.

Suoritamme esittelyt paikan päällä.

Tarkistamme vuokralaisehdokkaiden luottotiedot sekä teemme muut mahdollisesti tarvittavat taustaselvitykset.

Esittelemme vuokralaisehdokkaat ja sinä teet valintapäätöksen.

Laadimme huolella kauppapaperit sekä vuokrasopimukset ja varmistamme riittävät vuokravakuudet.

Autamme tarvittaessa vuokrasuhteeseen liittyvissä asioissa myös vuokrasopimuksen voimassaoloaikana. 

Ota yhteyttä

Arviointi

Arviointi

Saatat tarvita lausunnon omaisuutesi käyvästä arvosta esimerkiksi perinnönjakoa, ositusta, maistraattia (edunvalvonta), pankkia, verottajaa, yrityskauppaa tms. varten.

Arvioimme asunto-osakkeet, kiinteistöt ja liiketeolliset kohteet. Olemme tehneet tuhansia asunto- ja kiinteistökauppoja ja tunnemme alueellamme vallitsevan hintatason. Tutustumme huolella arvioitavaan kohteeseen ja teemme tarvittavat taustaselvitykset. Saat huolella laaditun ja laadukkaan arviokirjan, josta myös ulkopuolinen arviokirjan lukija (pankki, verottaja tms) saa selvän kuvan arvion luotettavuudesta.

Arviopalvelun hinta on työmääräsidonnainen ja sovitaan aina tapauskohtaisesti.

Ota yhteyttä

Hinnasto

Kiinteistönvälitys Kortelainen Oy

Kiinteistönvälitys Kortelainen Oy on vuonna 1992 perustettu ahkeraan perheyrittäjyyteen perustuva täyden palvelun kiinteistönvälitysliike.

Toimialueemme on Ylä-Savo (Iisalmi, Keitele, Kiuruvesi, Lapinlahti, Pielavesi, Rautavaara, Sonkajärvi, Varpaisjärvi, Vieremä) ja Pyhäjärven kaupunki sekä tapauskohtaisesti myös muilla paikkakunnilla.

Yrityksemme toimipaikka sijaitsee Iisalmen keskustassa.

Tervetuloa Kortelaiselle! 

Hinnasto

Myynti

Välityspalkkiomme osakehuoneistossa on 4,34 % (sis. alv 24%) velattomasta kauppahinnasta, vähimmäispalkkio on 3 472 € (sis. alv 24%).

Välityspalkkiomme omakotitaloissa, maa- ja metsätiloissa ja vapaa-ajan kiinteistöissä on 4,34 – 4,96 % (sis. alv 24%) kauppahinnasta, vähimmäispalkkio on 4 340 € (sis. alv 24%).

Erikoiskohteiden välityspalkkio sovitaan tapauskohtaisesti.

Palkkio sisältää markkinoinnin kortelainen.fi ja etuovi.com -verkkosivuilla, lehti- ilmoitukset, henkilökohtaiset myyntiesittelyt, kauppaneuvottelut, kauppakirjan laadinnan sekä iloisen kaupantekotilaisuuden toimistollamme.

Vuokraus

Vuokra-asuntojen välityspalkkio on 1 kk vuokra (sis. alv 24%), kuitenkin vähintään 400 € (sis. alv 24%).

Erikoiskohteiden ja muilla paikkakunnilla, kuin Iisalmessa olevien kohteiden välitystehtävien hoito harkinnan mukaan ja tapauskohtaisesti sovitulla palkkiolla.

Arviointi

Iisalmessa arviointipalkkiomme osakehuoneistoissa alkaen 372 € (sis. alv 24%) ja kiinteistöissä alkaen 744 € (sis. alv 24%).

Muiden arviointikohteiden palkkio sovitaan tapauskohtaisesti. 

Ota yhteyttä

UKK / FAQ

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Sisältyykö vesi ja sähkö vuokraan?
-Mikäli vuokrailmoituksessa ei mainita käyttökulujen sisältyvän vuokraan, tulee ne maksaa vuokran päälle.

Mistä saan tietää vesimaksuista ja muista kuluista? 
-Voit lähettää yhteydenottopyynnön vuokrailmoituksesta, välittäjä antaa lisätietoja kuluista.

Mitä tarkoittaa henkilötakaus ja rahavakuus? 
-Henkilötakauksessa kaksi henkilöä takaa omavelkaisesti vuokrasopimusvelvoitteita tiettyyn summaan saakka. Rahavakuus yleisesti pantataan erilliselle vuokravakuustilille vuokrasuhteen ajaksi.

Olen kiinnostunut kohteesta, milloin pääsen katsomaan paikan päälle? 
-Voit lähettää yhteydenottopyynnön tai soittaa välittäjälle. Yleisesti ottaen vapaita asuntoja pääsee katsomaan lyhyemmällä varoajalla. Asutuissa kodeissa on kohtuullista sopia käynti 1-2 vuorokauden päähän ilmoituksesta.

Tuleeko minulle kuluja välittäjän kautta vuokratusta asunnosta? 
-Vuokralainen ei maksa välityspalkkiota. Välittäjällä on vuokranantajan kanssa sopimus vuokrauksesta ja mahdollisen välityspalkkion maksaa vuokranantaja.

Frequently asked questions

Does the rent include water and electricity?
-If the advertisement does not specifically indicate utility fees to be included, they are to be paid on top of the rent.

Where can I find more information about the utility fees?
-You can send an inquiry directly from the advertisement and a representative will give you more information about the costs.

What does it mean when the advertisement says personal guarantee or cash deposit?
-With personal guarantee, two people will guarantee the contract’s terms and conditions up to a certain amount. Cash deposit will generally be put onto a rental security deposit account for the contract period.

I am interested in the advertised property, when can I see it in person?
-You can send a message or call a representative. In general, vacant properties can be seen in person fairly quick. Inhabited properties usually require 1-2 days notice.

Will I have to pay the commission when renting through the agency?
-No commission to the tenant. The real estate agency has a contract with the landlord and possible commission will be paid by the landlord.

Ota yhteyttä

Tervetuloa iloisille kaupoille!

Petri Kortelainen

Petri Kortelainen
toimitusjohtaja, KTM, LKV
0500 579 640
Salattu viesti

Jarkko Kallio

Jarkko Kallio
LKV, julkinen kaupanvahvistaja
0500 579 091
Salattu viesti

Sirpa Hilli

Sirpa Hilli
KM, LKV, YKV
050 554 3557
Salattu viesti

Joonas Kortelainen

Joonas Kortelainen
LKV, vuokra-asunnot
0440 579 600
Salattu viesti

Kati Kallio

Kati Kallio
myyntisihteeri LKV, BBA-tradenomi, julkinen kaupanvahvistaja
050 505 0816
Salattu viesti

Marika Rautiainen

Marika Rautiainen
KED, toimistotyöntekijä
050 322 8770